Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Wednesday, March 9, 2011

My Baby..

Time takde kerja ni, saya rajinkan diri tengok FB kawan-kawan. Ramai juga rupanya yang letak gambar baby masing-masing as profile picture. Bila dah tengok banyak-banyak kali, mula la terfikir, 'bilalah pula turn diri sendiri nak letak gambar baby kat profile pic tu?'. Memang teringin untuk menimang cahayamata, tapi belum ada rezeki lagi. Takpe la. Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hamba-Nya...betul tak? :)


p/s: tolong doakan saya ye semua! :)

4 comments:

  1. sabar ye lalink~
    ur turn will come later or sooner...
    just pray for the best

    ReplyDelete
  2. tu la..ngah saba gak la ni..pray for me as well k lalink! :)

    ReplyDelete
  3. jgn risau ye ayu.. enjoy dulu puas2 with en. openg... =)

    ReplyDelete
  4. tu la nana..nk enjoy hdup berdua dlu la sementare menunggu si kecil muncul.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service