Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Friday, March 4, 2011

Mama Dah Sihat!

Alhamdulillah, Mama dah semakin sihat. Cuma masih kena makan ubat dan berjalan dengan perlahan. Tapi Mama cakap, sakit tu dah kurang. Last time pergi scan tempoh hari, doktor dah sahkan yang tiada batu karang dalam hempedu. Kata doktor, asid yang keluar agak banyak dalam badan, menjadikan gastrik Mama agak teruk kesannya. Nasib baik tak teruk..Tapi Mama still kena jalani follow up check up untuk memantau keadaan salur yang tersumbat disebabkan oleh darah agak beku..

Sekarang, saya berada di kampung halaman, juga adik-adik saya. Terpaksa batalkan plan untuk ke pre-wedding photoshoot Huda. Agak ralat, tapi bagi saya kesihatan Mama lebih penting. InsyaAllah saya akan join diorang ke Perak minggu hadapan untuk bachelorette party Huda. Can't wait! :D

2 comments:

  1. xpe ayu...kitorang smue faham situasi ko...family is more important...wiken ni kita jumpa lg.dh lama x berjoli sakan nih...best2

    ReplyDelete
  2. hmm..tu la, ralat tapi tak nyesal gak balik kg. at least leh hilangkan rase risau. skrg pun dh rase lega sbab she's getting better. smlm dah gi sekolah dah pun, cuma takle drive sendiri lagi. abah aku yang hanta pi sekolah.huhu~ takpe2, tak sabar nak balik utp! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service