Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Wednesday, July 18, 2012

Aliya & Anis : 8 Bulan!

Hmm..sedar tak sedar, hari ni si kembar dah berusia 8 bulan 1 hari. Dah besar rupanya anak-anak mama ni! Sekejap aje rase mase berlalu...ish ish ish..

Hi u ols! Meet us the cute twin! XD

Ha? Apa perkembangan diorang sekarang? Dah dapat kaki (kate orang)? Belum..belum lagi..  TAPI..sangat sangat sangat la aktif. Hadoih! Penat mama nak kejar sorang sorang tau! Setakat ni, both my cuties belum boleh merangkak lagi. Sedang aktif mengengsot gitu. Ehe. Anis dah stabil dah posisi merangkak die. Cuma belum sampai tahap gerakkan tangan dan kaki ke hadapan lagi. Bile dah posisi merangkak tu, suke la die duk berayun sampai la die penat. Dah penat baru die meniarap balik. Comel tak? Hihi. Aliya baru angkat bontot aje. Belum posisi merangkak lagi. TAPI (lagi sekali ye)..kalau dah letak kat bawah, die la yang paling laju mengengsot ke sana ke mari. Faveret spot die? Cube teka! Apa? Atas tilam? Atas tikar evamatic ABC yang papa beli tu? Oh, no no no...Faveret spot die adalah tepi langsir kt sliding door tu, kat betul-betul depan TV main vcd player, sebelah peti ais, and the best spot is...lalu bawah kerusi. Aduhai anak mama..suke main terowong terowong ni ye...

Mama! Aliya dah lepas terowong~

Anis camna pulak? Selain daripada duk posisi merangkak die tu, Anis ni sukeeee sangat2 memanjat atas sumthing. Atas paha, atas kaki kalau kite lunjurkan, n yang paling best..haaa..cube tengok kat bawah ni...

Siap tertonggeng2 tu...seb baik la kasi main pek kecik -_-"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service