Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Monday, December 31, 2012

31 Disember 2012

Hari terakhir bagi tahun 2012..

Dah lame dah tak post apa-apa kat sini kan? Dah bersarang bersawang bermacam-macam lagi dah blog ni. Al maklumlah..kerja tak sudah-sudah. Lunch hour pun pi bantai buat kerja jugak. Kalau sebelum ni, sempat la jugak nak intai-intai kat sini. Sekarang, takdak maknanya...

Balik rumah? A'ah, yela tu boleh bukak laptop kat rumah. Duk melayan si kembar tu aje kerjanya. Kalaupun diorang tengah main, nampak aje papa mama diorang bukak laptop ke, ipad ke, habis la. Berkejar nak ambik. Berebut-rebut lak tu. Tu yang jarang sangat-sangat bukak laptop kat rumah. Ipad bole la, bukak jugak la (papa buat main game). Tu pun asyik basah kuyup dek kena cium ngan si kembar tu. Aduhai anak..

Tapi! Hari ni nak jugak post something kat sini. Konon sebagai penutup bagi tahun 2012..Kelas gitu!!

Ok, apa yang menarik bagi tahun 2012? Banyakkkkk sangat! Tapi yang paling saya treasure, melihat si Aliya dengan Anis membesar depan mata saya sendiri. Yela, masa diorang kecik and masa baby ni la diorang cepat membesar kan?Rugi sangat kalau terlepas time ni. Nasib baiklah tak kena pergi kursus lama-lama tahun ni. Fuhhh...(tapi bersedia la nak pi kursus 6 bulan tahun depan..isk).

Si Teciks ready nak makan

Dalam-dalam seronok tu, ade jugak dukanya tahun ni. Pemergian arwah tokki..Sedih sangat! Tak sangka betul arwah pergi time ni..Dalam tidur pulak tu. Saya mendapat khabar pemergian beliau pagi Sabtu awal Disember tempoh hari. Tu pun lepas dah berbelas miscall (sorry adik-adik..tak perasan). Terus berkejar balik ke Terengganu tang-tang tu jugak. Walaupun ralat tak sempat jumpa sebelum arwah meninggal, tapi Alhamdulillah sempat cium arwah sebelum dikebumikan. Untuk arwah Tokki, moga ditempatkan di kalangan orang-orang beriman...Al-Fatihah..

Majlis tahlil arwah..

Ok lah! Lunch hour pun dah habis, kerja pun dah menunggu, sampai sini dulu ya! Lain kali saya post panjang-panjang best-best ok! Tata titi tutu~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service