Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Tuesday, February 25, 2014

My Current Favourite Shaklee Set : SLIMMING SET!!

Haaaa...jangan tak tahu..saya sekarang ni tengah bercita-cita nak selim-melim macam zaman anak dara dulu uols..opsss..hehehe..okla, okla..zaman anak dara tu melampau la..cita-cita sekarang nak jadi selim melim mazam zaman lepas bersalin dulu..

Eh, jangan tak tahu..iols selim tau lepas bersalin! Sekarang? hohhh..toksah cakap la..tambah 10 kg! Aduhai badan..senang beno nak naik..so, demi mencapai cita-cita dan impian di samping men'surprise'kan sang suami terchenta (haha!), saya dengan ini memperkenalkan..

Set Slimming Shaklee!

Sebenarnya, slimming set ni agak variety, bergantung kepada budgetlah biasanya..dalam entri saya kali ni, saya nak bercerita tentang set Shaklee yang saya ambik buat masa sekarang ni..

Saya ambik Omega Guard..untuk kawal kolestrol dalam badan..


Saya ambik Lecithin..untuk memecahkan lelemak tepu yang menyorok bawah kulit ni..


Saya ambik Alfalfa..untuk detoxkan badan..



Dan saya ambik Herb-lax jugak..untuk buang segala yang tak diperlukan oleh badan saya..dengan erti kata lain, er..untuk lawas!

Haaa...tu secara ringkas saya ceritakan tentang apa yang saya ambik dan sebab apa saya ambik produk-produk ni..Insya-Allah dengan Shaklee dapat membantu saya mencapai impian saya. Yang penting, konsisten dan yakin..dan yang paling penting, kena ingat..segalanya Allah yang tentukan..ye dak? Kalau Dia kata ya, maka ya lah jawabnya. Part kita, kita usaha dan tawakkal..

Eh, bagi tazkirah pulak kat sini..hehe..bukan..sekadar peringatan untuk kita bersama. Apa pun, ni secara ringkas aje tau! Nak tau lebih lanjut, boleh la roger-roger ye..ingat motto.. 'Stay Healthy Till Happy! :D


xoxo,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service