Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Saturday, March 19, 2011

Bachelorette Party @ Perak 2

Lokasi: Hutan Lipur Lata Kijang

Selama 5 tahun belajar di UTP, saya tak pernah sampai ke sini. Akhirnya saya dapat jugak jejakkan kaki ke tempat air terjun yang agak famous di Perak ni. Tu pun lepas dah 2 tahun habis belajar. Kuat sangat study kot? Hehe...(konon je la). So, selamat menjamu mata! :)

Pendakian bermula..

Indahnya pemandangan alam kan?

4 orang kanak-kanak gigih mandi air terjun dalam hujan

'Sape lagi banyak bulu tangan? U ke I? (jangan marah kawan-kawan) ;p
Kanak-kanak riang bermain air..hehe..

Saya dan peace :D
 To my besties, harap semua ni tak berubah although kita dah ada hidup and family masing-masing.. :)


4 comments:

  1. x aci x aci...ak sgt jeles...ruginye xle join korang....sgt sedih.....nk wat cane...xde rezeki nk join korang

    ReplyDelete
  2. Bukan compare bulu, compare kaler kulit. Nice~~

    ReplyDelete
  3. anon 1 : tenkiu2..mmg bes sgt2! :D
    doy : well..what to do..takpe2, next bachelorette party make sure tak miss aaa (who's next?) ;D
    anon 2 : saje caption gediks+euwww sket. hahaha~ ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service