Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Friday, April 5, 2013

Tangga Menuju Kejayaan..


Ha..hebat tak tajuk post saya kali ni? Apa maksudnya tu? Ok..sebenarnya entri kali ni saya buat khas untuk abang sulung saya, Ami Rozaidi, yang jealous sebab saya buat entri khas untuk adik saya (refer entri sebelum ini). Haha..

Tak adalah! Gurau saja..ayat sama macam sebelum ni..jangan marah ye abang..nanti cepat tua! Jatuh saham kang! Haha..

OK..ok..yang sebetulnya entri ni khas untuk abang saya yang sedang mendaki dan terus mendaki untuk mencapai kejayaan dan kegemilangan. Buat abang yang akan membuka firma guamannya sendiri tak lama lagi (InsyaAllah..) diucapkan selamat maju jaya dan adik-adik semua mendoakan kejayaan abang sulung diorang ni. Kami bangga tau!





Dah..tak payah nak jealous-jealous bagai! ;p


Thursday, April 4, 2013

Birthday Gurl

Walaupun dah agak-agak terlambat sikit (er...sikit je kan? kan?), saya nak jugak wishkan..


kat adik musyuk saya yang sangat sangat sangat sangat tak matured itu. (haha..jangan marah dikmi! Nanti cepat tua!) :p
Ha? Apa? Tak percaya? Kalau tak percaya, cuba tengok kat bawah ni..


Ha..matured kan? (ni post nak kena cekik ngan birthday gurl nih..haha). Again, jangan marah darling! Nanti cepat tua! ;p

XOXO,

Friday, January 4, 2013

Gelagat Kami!

Kali ni saya tak nak cakap panjang-panjang, bebel banyak-banyak. Terasa nak share dengan semua gelagat dan keletah anak-anak dara saya sepanjang tahun lepas..so, enjoy!

Ape tengok-tengok? Bagi sebijik kang! (harap maap..mama tak berjaya nak rotate pic..hihi)

Gembira bermain dengan toys baru

Ok kakak! Jom kite lumbe sape sampai kat mama dulu!

Cubaan si adik untuk bermanje ngan si kakak..aha!

Mama ni! Terkezut kami tau!

Mama! Kaki Aliya tersepit ni! Cemane nih?

Kami bukan gaduh ye! (sekali lagi gagal rotate..aiyak..)

Jom join kami mandi meh!
 Dan yang terbaru...

Tudia..aksi ganas si adik sambil dipantau oleh kakak yang prihatin..

Haha...seronok sangat tengok diorang ni. Tu belum lagi tengok budak dua orang ni suka geleng-geleng. Kata Teacher diorang, siap buat bulatan kat school, and diorang lead kawan-kawan sebaya acara geleng kepala beramai-ramai. Nasib baik bawah umur..Kalau tak dah nampak macam ajaran sesat dah. Haha..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service