Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Tuesday, May 20, 2014

Bilamana Balik Kampung

Ho ho ho balik kampung!

Ho ho ho balik kampung!

Hati girang!~

(adaptasi lagu Sudirman dengan gaya tersendiri.haha)

Seronok kan balik kampung? Kampung saya jauhhhhh nun di Terengganu sana. Memang susah la nak selalu balik. Jeles pulak kite ngan orang yang boleh balik kampung tiap-tiap minggu..boleh gitu? Hehe.

Oleh kerana jauh, jadinya biasanya kitorang adik-beradik yang merantau ke negeri lain ni (macam merantau ke luar negara pulak bunyinye..kelas gitu!) akan pakat-pakat balik time yang sama. Baru la meriah suasana di hari cuti!

Apa yang best kat kampung?

1. Sesi bergossip sambil mendera anak

Maknya dan makciks dan tokma bergossip di atas katil. Lokasi: bilik tokma

2. Makan mom's cooking yang super duper best sampai menjilat sepuluh jari uols!

Haaa...tergoda tak? Rosak binasa diet iols!


Tokki mempromote masakan the wifey aka tokma..memang the best!

Banyak lagi la cara kitorang spend masa kat kampung..tengok yang ni pun dah cukup nak gambarkan keseronokan yang kitorang rasa.

Oh, tak sabarnya nak gathering lagi!

xoxo,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service