Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Monday, April 4, 2011

My Bestfriend's Wedding [Huda & Firdaus]

Hujung minggu yang lepas, tanggal 2 April, Cik Nurul Huda secara rasminya telah menjadi Puan Nurul Huda a.k.a wife of Enchek Firdaus. Saya, Che Bad, Farhana, Nadia dan Hidayah merangkap best buddies Huda beramai-ramai ke Kuala Pilah bagi meraikan hari bermakna beliau. Er, not to forget, bersama-sama dengan En. Openg dan adik ipar saya, Nadzree. Kami bertolak seawal hari Jumaat lepas, kununnya mahu membanting tulang empat kerat kami (chewah) untuk membantu apa-apa yang patut. Tapi setibanya di sana, tugas kami adalah : makan. Haha. Bukan pemalas ye, tapi semua dah ditanggung beres. Ohya, not to forget, mak Huda masak memang sedap! First class gitu!  (I siap tambah lagi bekfes pulut kuning tu you..er, bukan I sorang aje okeh!) XD

Okla, saya tak nak membebel panjang-panjang kat sini. Orang kata, pictures tell thousand stories. So, enjoy! ;)

















She's married!!

p/s: as my frens said : 2 down, 4 to go ;p

4 comments:

  1. huiyoo.. sweet gilak huda punya pelamin. xpe, i go cah alam punya this wiken. btw, ni kak intan. keke

    ReplyDelete
  2. doy: u wanna go where lalink? gatei~
    ~lalala~ aka k. intan: kan?kan? sweet gilak kan?huhu..meet u at cah alam kang~ XD

    ReplyDelete
  3. simple je pelamin huda...ruginye tak dapat pegi :(..this week belah laki kite n syazwan nk pegi~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service