Our Journey..

Daisypath Anniversary tickers

The Twin!

Friday, January 4, 2013

Gelagat Kami!

Kali ni saya tak nak cakap panjang-panjang, bebel banyak-banyak. Terasa nak share dengan semua gelagat dan keletah anak-anak dara saya sepanjang tahun lepas..so, enjoy!

Ape tengok-tengok? Bagi sebijik kang! (harap maap..mama tak berjaya nak rotate pic..hihi)

Gembira bermain dengan toys baru

Ok kakak! Jom kite lumbe sape sampai kat mama dulu!

Cubaan si adik untuk bermanje ngan si kakak..aha!

Mama ni! Terkezut kami tau!

Mama! Kaki Aliya tersepit ni! Cemane nih?

Kami bukan gaduh ye! (sekali lagi gagal rotate..aiyak..)

Jom join kami mandi meh!
 Dan yang terbaru...

Tudia..aksi ganas si adik sambil dipantau oleh kakak yang prihatin..

Haha...seronok sangat tengok diorang ni. Tu belum lagi tengok budak dua orang ni suka geleng-geleng. Kata Teacher diorang, siap buat bulatan kat school, and diorang lead kawan-kawan sebaya acara geleng kepala beramai-ramai. Nasib baik bawah umur..Kalau tak dah nampak macam ajaran sesat dah. Haha..




2 comments:

  1. ayu,jap je dah nak msk sethn ank2 ko kn...yela,anak aku pun dah 6bln lbh skang..xtaula camne nak tgl si kecik nnt kalo kn g dpa bln 5 ni..waa...dah ready ke ayu nak berdpa pasni?hehe

    ReplyDelete
  2. Syiqin: waaaa...aku seboleh2 tamau pikir pasal dpa tau! isk2..tapi ok la kot..sebab diorang pun dah 1 tahun setengah dah time tu. ko laaaa...anak ko lagi kecik kot. lagi rase berat nak tinggal kn?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PR Checker

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service